Palvelut

Työkaari autoalalla - aineisto työpaikoille ja yrityksiin työelämän pituisesta työkaaresta

Autoalan Keskusliitto ja Ammattiliitto Pro ovat laatineet yhteisen aineiston tavoitteenaan edesauttaa työhyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamista autoalan yrityksissä ja työpaikoilla. Aineisto pohjautuu toimihenkilötyötä koskeviin tutkimuksiin ja selvityksiin.

Tavoitteena on auttaa yritykset ja niiden henkilöstö yhdessä etsimään ratkaisuja työpaikkojen kehittämiseen ja ongelmanratkaisuihin. Työkaari autoalalla pyrkii avaamaan työnantajan edustajille, yhdysmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja kaikille toimihenkilöille eri asioissa polun päitä, joista tietoa ja ratkaisuja etsivä saa alun etsimänsä tiedon haussa. Aineisto ei siis anna suoria vastauksia tai ratkaisuja, vaan pyrkii aktivoimaan tiedon hakemista ja uusien urien avaamista.

Työkaari autoalalla on tästä alkaen kaikkien alan toimijoiden vapaasti käytettävissä ja kehitettävissä ja muutettavissa kunkin tarpeiden mukaisesti. Liitot kuitenkin toivovat saavansa palautetta ja kehitysehdotuksia sen lisäksi, että toivomus on yritysten välinen tiedon ja kokemusten jakaminen.

Sanomamme on: Polun pää on auki – etsi itsellesi se polku, joka vie perille.

Lisätietoja antaa ja palautetta vastaanottaa työmarkkinajohtaja Juha Myllyntausta, p. 050-468 4077, juha.myllyntausta(a)akl.fi

Työkaari autoalalla 2015.12.15 (pdf) (628.5 KB)


Tulosta