Palvelut

Autokaupan lomakkeet

Painetut lomakkeet

Uusi  AKL Palvelu logo rgb AKL-Palvelu Oy myy autokaupassa tarvittavia asiakirjoja, kuten kauppasopimuslomakkeita ja osamaksusopimuslomakkeita. Kauppasopimus-lomakkeita sekä osamaksusopimuslomakkeita on saatavissa myös ruotsin- ja englanninkielisinä versioina.

Myynnissä on raskaan kaluston kauppaan soveltuvia hyöty- ja erikoisajoneuvokaupan tilaus- ja kauppasopimuslomakkeita ja osamaksusopimuslomakkeita, joiden sopimusehdot poikkeavat merkittävästi vastaavista kuluttajaehdoista. Muita autokaupan tärkeitä asiakirjoja ovat mm. käytetyn ajoneuvon ostosopimus, arvonlisäveroselvityslomake sekä autoetuverotuksen hintailmoitus.

AKL-Palvelu Oy räätälöi myös yrityksen logolla varustettuja paperilomakkeita.

Sähköiset lomakkeet

AKL-Palvelu Oy:llä on sopimus lomakkeiden sähköisestä tuottamisesta seuraavien ohjelmistotalojen kanssa: Alkali Oy, Exas Oy,  CDK Global, ISQSec Oy, Kojelauta Apps Oy, Käyttösofta Oy, Solteq Oyj, DL Software, Laihia Data Oy, Netwheels Oy sekä FuturSoft Oy. Lomakkeiden sähköisestä tuottamisesta saa tietoa suoraan näiltä ohjelmatoimittajilta.

Salasana sähköisten lomakkeiden tilaamiseen

Lomakkeita on mahdollista ladata sähköisenä versiona sivuiltamme. Lomakepalveluumme pääset tilaamalla yrityskohtaisen salasanan TÄSTÄ...


Tulosta