AKL RY

AKL-Akatemia

5489


AKL-Akatemia - Merkittävä autoalan täydennyskouluttaja

AKL-Akatemia järjesti ajankohtaiskoulutusten lisäksi yrityskohtaisia koulutuksia. Todellisiin kuluttajariitalautakunnan ratkaisuihin perustuva AKL-Akatemian Kuluttajansuoja ja virhevastuu -verkkokoulutus on koettu erittäin tarpeelliseksi ja hyödylliseksi jäsenyrityksissä. Ehkäisemällä virhetilanteiden syntymistä palveluliikennetoiminnassa yritys välttyy mittavilta kustannuksilta, joita syntyy laiminlyömällä myyjän vastuuseen kuuluvia velvoitteita. Virhetilanteita syntyy myös silloin, kun myyjä ei tunnista oikeuksiaan kaupan ja palveluntuotannossa. Työkalu on selkeä ja ohjaa yritystä toimimaan määräysten mukaisesti kuluttajariita- ja virhevastuuasioissa. www.akl.fi/akatemia

Autokauppa 2016 -suurtapahtuma jälleen menestys!

Autokauppa 2016 -tapahtumaan 17.11.2015 Helsingin Messukeskuksessa osallistui lähes 600 autokaupan yritysten, sidosryhmien ja tavarantoimittajien edustajaa ja päättäjää!

Päivän aikana paneuduttiin sekä itsensä että yrityksen kehittämiseen teemalla Kehitä ja kehity - yhdessä parempi tulevaisuus. "Digitalisaatio ja robotiikka muovaavat maailmaa ja autokaupan täytyy pysyä kehityksessä mukana. Tänä vuonna halusimme herätellä jäsenistöä erityisesti tunnettujen kansainvälisten esiintyjien ajatuksilla maailmalta”, Pekka Rissa totesi päivillä.

Puhujakaarti oli merkittävä heti tilaisuuden alusta lähtien, sillä Autokauppa 2016 –tapahtuman avasi valtiosihteeri Paula Lehtomäki, joka toi puhujaksi lupautuneen, estyneen pääministeri Juha Sipilän terveiset.

Ensimmäisestä keynote-puheenvuorosta, Creating and Defending Competitive Advantage vastasi Funky Business ja Karaokekapitalismi -teoksistaan maailmanmaineeseen noussut valovoimainen puhuja Kjell A. Nordström, joka saikin kuulijoilta valtavat aplodit. Yritysvalmentaja, kirjailija, palkittu puhuja myöskin André Noël Chaker  rohkaisi kuulijoita tekemään unelmistaan totta avarakatseisuudella ja rohkeudella sekä yrittämisen ja epäonnistumisen kautta puheenvuorossaan Pako jumilompolosta. 

Työpajoissa ja klinikoilla monipuoliset aiheet

Työpajat keräsivät runsaasti osallistujia. Pajoissa käsiteltiin johtamista, markkinointia ja jälkimarkkinoita Euroopan ja muun maailman näkökulmasta. 

Tämän vuoden uutuus, klinikat otettiin innostuneesti vastaan. Käsitellyt aiheet olivat todella monipuolisia; oman asenteen johtamista, vaihtoautoprosessia, johtajan terveyttä, innovaatioiden maailmaa, mainontaa, robotiikkaa, asiakastietojen käsittelyä sekä tuottavuutta ja työhyvinvointia. Kahdeksan klinikkaa täyttyivät kaikki.

Kumppanit esillä Messukeskuksessa

Autokauppa 2016 -tapahtuman pääyhteistyökumppanit Continental, Saint-Gobain ja Santander, mediakumppani Sanoma sekä muut businesskumppanit ja sisältökumppanit esittäytyivät Talvipuutarhassa  osastoillaan.   

Future on the road -digiseminaari 8.6.2016 inspiroiva, puhutteleva ja ajankohtainen

AKL-Akatemian järjestämä Future on the road -digiseminaari sai osallistujilta arvosanan 5,5 kuudesta mahdollisesta. 

"Erinomainen tilaisuus! Todella hyvät esitykset, Teemu Arina ja Sam Inkinen toimivat parina aivan briljantisti. Käteen jäi pitkä lista konkreettisia tehtäviä ja kehitysideoita. Pääkoppaan jäi muhimaan valtava määrä ajatuksia, ideoita ja tiedonjanoa, joista ammentaa helposti vaikka koko loppuvuoden. Päällimmäisiksi jäivät adjektiivit: Inspiroiva, puhutteleva ja ajankohtainen".

AKL Summit & Expo 17.11.2016

Tänä vuonna Autokauppa-tapahtuma  järjestetään Messukeskuksessa. Autoalan superviikonloppu starttaa autoalan vaikuttajien AKL Summit& Expo 2016 – verkostoitumistapahtumalla torstaina 17.11.2016. Perjantaina ovet avautuvat kansalle Auto 2016 –näyttelyn ja koeajotapahtuman merkeissä. Perjantaina ja lauantaina 18. – 19.11.2016 järjestetään lisäksi ammattilaisille Autokorjaamo –messut.

www.aklsummit.fi

AKL_Summitexpo_2016_


Tulosta