AKL-Sertifiointi Oy

Sertifiointitoiminta

AKL sertifiointi rgb

AKL-Sertifiointi Oy on autoalalle pätevöitynyt Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima sertifiointilaitos (tunnus S044), jonka myöntämät ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit täyttävät kansainvälisen standardin vaatimukset (akkreditointivaatimus SFS-EN/IEC 17021:2011). 

Päätuotteemme ovat Laatujohtamisjärjestelmä ISO 9001 ja Ympäristöjohtamisjärjestelmä ISO 14 001 sekä autoalan omien laatu- ja ympäristöohjelmien auditointi- ja sertifiointipalvelut.

Lisäksi AKL-Sertifiointi vastaa autoalan sähköturvallisuuteen liittyvistä henkilöpätevyyssertifioinneista (Rajoitettu S3, SFS 6002).

Autoalan Keskusliitto ry perusti autoalalle oman AKL-Sertifioinnin vuoden 2011 lopussa. Toimialaan erikoistuneena sertifiointilaitoksena tunnemme autoalan prosessit. Olemme kilpailukykyinen ja joustava katselmoija ja sertifioija. Tarjoamme palvelua myös autoalan sidosryhmille, esimerkiksi katsastusyrityksille.  Auditointi- ja tarkastustoiminnan palveluiden kattavuuden sekä riittävät resurssit takaamme yhteistyökumppaneidemme avulla alihankintasopimuksilla ostopalveluina.

Miksi AKL sertifiointi
Tulosta