Ajankohtaista

Autotie kirinyt Suomen toiseksi suurimmaksi autoliikkeiden myyntipaikaksi

Huhtikuun aikana Autotie on saavuttanut merkittävän virstanpylvään: Autotie on noussut Suomen toiseksi suurimmaksi autoliikkeiden vaihtoautojen myyntiportaaliksi, ohi kilpailevien palveluiden. Autotie on kasvanut ensimmäisen puolen vuoden olemassaolonsa aikana kovaa vauhtia yhdeksi tärkeimmistä autoliikkeiden myyntipaikoista – ja kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme!

– Kävijä- sekä Pikayhteys-yhteydenottojen määrä on ollut palvelun lanseeraamisesta lähtien tasaisessa kasvussa! Tämä on erinomainen signaali siitä, että kuluttajat ovat todella löytäneet palvelumme ja tykkäävät käyttää sitä. Olemme lanseeraamassa kesän ja syksyn aikana lisää kiinnostavia, uusia ominaisuuksia, jotka varmasti houkuttelevat Autotielle entistä enemmän auton vaihdosta kiinnostuneita kuluttajia, linjaa Autotien liiketoimintajohtaja Jarkko Forsberg.

Toukokuun Autotie-tarjous: Autotien mobiilikäyttäjät kuukaudeksi tarjoushinnalla

Puhelimien selaimilla tehdään lähes 20 % Autotien kuukausittaisista sadoista tuhansista vierailuista. Tarjoamme nyt mahdollisuutta ottaa koko Autotien mobiilinäkymä haltuun sivuston yläosaan sijoittuvan interaktiivisen mobiilimainoksen avulla. Mainoksesi näkyy kuukauden ajan kaikille Autotien mobiilikäyttäjille, joten sillä on erittäin suuri huomioarvo. Kilpailevia mainoksia ei palvelun mobiilinäkymän parhaalla paikalla samanaikaisesti myöskään ole, joka tehostaa mainoksen vaikuttavuutta.

Toukokuun ajan tarjoamme Autotien mobiilimainospaikan kuukaudeksi hintaan 1900 € + alv (normaalisti 2500 € + alv). Toimi nopeasti, mikäli kohdennettu näkyvyys kesän tai syksyn sesonkiin kiinnostaa!

Lisätiedot ja mainospaikan varaukset:

myynti@netwheels.fi
puh. 010 821 5615


Tulosta