Verkkokoulutukset

AKL-Akatemia tuottaa verkkokoulutuksia autoalalle ammatillisen osaamisen kehittämiseksi. Verkkokoulutus tarjoaa hienon mahdollisuuden opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta, itsenäisesti omassa tahdissa ja oman kiinnostuksen mukaisesti. 

AKL-Akatemian verkkokoulutuksissa opetusmateriaalina käytetään mm. animoituja elementtejä, kuvia, videoita, puheäänistä selostusta sekä interaktiivisia harjoituksia.

Verkkokoulutus ja verkossa tapahtuva oppiminen on yksi AKL-Akatemian strategisia painopisteitä. 

Kuluttajansuojalain tulkintaa autokaupan ja korjaamon näkökulmasta -webinaari 24.9.2018 

Webinaarissa saat ajankohtaista tietoa autokauppaan ja korjaamoon liittyvästä kuluttajansuojalain tulkinnasta, näet käytännön esimerkkejä sekä kuulet kuluttajariitalautakunnan tekemiä ratkaisusuosituksia. Kysy Joukolta aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Jouko Sohlberg kutsuu sinut mukaan webinaariin, katso Joukon kutsu tästä.

Webinaari on tarkoitettu autoalalla asiakas-, myynti- ja korjaamotehtävissä oleville henkilöille mm. automyyjille, myyntijohtajille ja -päälliköille, jälkimarkkinointipäälliköille, korjaamopäälliköille ja huoltoneuvojille.

Hinta: AKL:n jäsenyritysten edustajat 90.00 € (+ alv), muut 190.00 € (+ alv)

Ilmoittaudu tästä.

Kuluttajansuoja ja virhevastuu -verkkokoulutus

AKL-Akatemian Kuluttajansuoja ja virhevastuu -verkkokoulutus perustuu Kuluttajariitalautakunnan ratkaisuihin, ja se on koettu erittäin hyödylliseksi ja tarpeelliseksi.  Koulutuksessa kuvattavat asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariitalautakunnan esimerkkeihin.

  • Koulutus koostuu kuudesta tarinallisesta esimerkistä.
  • Kuhunkin tarinaan liittyy faktatietoa ja pohdintatehtäviä.


Verkkokoulutuksessa opit kuinka toimia palveluliiketoimintamallien mukaisesti kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti virhetilanteiden välttämiseksi.

Ota yhteyttä
Jari Ketola,  puhelin 0400 490 049, jari.ketola(a)akl.fi


Suoralinkit kursseille:

(HUOM! linkistä aukeaa kirjautumisikkuna)