AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.

AKL_banneri_185x148px1 (002)

AKL Summit & EXPO 2017 -tervetuloa!

Suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma kokoaa autoalan päättäjät ja tulevaisuuden menestyjät 21.11.2017 Helsinkiin, Finlandia-taloon. 

AKL Summit & Expon ohjelma on rakennettu edelläkävijöille, jotka haluavat uudistua ja havaita ajoissa ympärillään olevat mahdollisuudet. Tarjoamme konkreettisia esimerkkejä, toimivia ideoita ja hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. 

Tämän vuoden uutuutemme on Summit Areena, joka tarjoaa tiiviitä ja tehokkaita puheenvuoroja pu­reutuen ajankohtaisten ja konkreettisten aiheiden ytimeen. 

Tule mukaan tekemään huominen jo tänään!

www.aklsummit.fi


esiintyjä

Ohjelmassa 14 upeaa puhujaa!

Suomen suurimpaan autoalan tapahtumaan on tulossa 14 mahtavaa puhujaa. Keynote-esiintyjinä ovat muun muassa yli 30 vuotta autoalaa tutkinut yhdysvaltalainen huippuanalyytikko Glenn Mercer sekä pitkän uran yrittäjänä sekä teknologiajohtajana Nokialla ja Harmanilla tehnyt Henry Tirri. Hän on toiminut myös vierailevana professorina Stanfordin ja Berkeleyn huippuyliopistoissa. Päivän päättää huikea Susie Wolff, joka on toiminut mm. Williamsin F1-tallin testikuljettajana. Vuonna 2014 hänestä tuli ensimmäinen F1-viikonlopun tapahtumassa ajanut naiskuljettaja vuosiin. 

Käy tutustumassa ohjelmaan ja puhujiin tapahtumasivustolla ja ilmoittaudu mukaan!

www.aklsummit.fi 

Viime vuoden tapahtuma keräsi yli 700 osallistujaa.

Yrityskohtainen valmennus

Akatemian-rollup-kuvapieni

Yrityskohtainen valmennus

AKL-Akatemia järjestää juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisia valmennuksia ja konsultointia. Räätälöidyn valmennuksemme avulla saat juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, joka palvelee työyhteisösi tai organisaatiosi tarpeita. Käytämme aina aiheen mukaan parhaita mahdollisia asiantuntijoita ja kumppaneita.

Valmennuksen kesto, ajankohta ja paikka ovat yrityksen valittavissa ja sisällössä voidaan painottaa asioita, jotka ovat yritykselle ajankohtaisia.

Lue lisää...Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.

Lue lisää...