Sinä teet suojatien -kampanja 

Sinä teet suojatien -kampanja muistuttaa suojatieturvallisuuden tärkeydestä. "Ilman sinua suojatie on vain asfalttia ja maalia, jonka yli ajetaan ja kävellään. Sinä teet suojatien omilla päätöksilläsi".

Vuonna 2014 alkaneessa kampanjassa ovat mukana Liikenneturvan lisäksi Moottoriliikenteen keskusjärjestön MOLIKE:n jäsenet Autoalan Keskusliitto ry,  Autoliitto, Linja-autoliitto, Suomen Autoteknillinen liitto, Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL, Suomen Taksiliitto, Autokoululiitto, Autotuojat sekä poliisi. Henry Fordin Säätiö myönsi vuonna 2016 kampanjalle 15 000 euroa avustusta. Lue lisää...

pr-suojatie
Tj. Pekka Rissa kampanjan avajaistilaisuudessa


AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys (tunnus S044), jonka myöntämät ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit täyttävät kansainvälisen standardin vaatimukset.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!