Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja

Kampanjassa mukanaolo on näkyvä ja edullinen tapa rakentaa vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Etuna saat muun muassa oikeuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä.

Kahdeksatta kertaa käynnistyvä Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien mittaan haastanut työnantajia tarjoamaan positiivisia kesätyökokemuksia nuorille.

Työnantajille kesätyö on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Yli 90 prosenttia vastuullisissa kesätyöpaikoissa työskennelleistä nuorista haluaisi jatkaa samalla työnantajalla myös tulevaisuudessa. Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Kampanjassa mukana olo on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta ja luo positiivista kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Kampanjan tavoitteena on tarjota yli 60 000 vastuullista kesätyöpaikkaa 14‒29-vuotiaille ensi kesänä. Vuonna 2017 kampanjaan osallistui 371 työnantajaa, jotka tarjosivat yhdessä yli 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on vuonna 2018 kampanjan yksi pääyhteistyökumppaneista. Myös Autoalan Keskusliitto haastaa jäsenyrityksensä tarjoamaan nuorille vastuullisia kesätöitä ja kehittämään omia kesätyöprosessejaan.

Osallistumisen hyödyt yritykselle

  • Pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon, nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä seminaareissa.
  • Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
  • Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan. 
  • Pääset osallistumaan Vastuullinen kesäduuni 2018 -kilpailuun, jossa palkitaan -parhaat kesätyönantajat

Kampanjan osallistumismaksu

Mikroyrittäjät (alle 10 työntekijää) 20 € + alv
Pienet ja keskisuuret työnantajat (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 200 € + alv
Suuret yritykset (yli 250 työntekijää) 400 € + alv (HUOM! Oikotie Työpaikkojen asiakkaat 200 € + alv)

Ilmoittaudu

kampanjaan osoitteessa www.kesaduuni.org/ilmoittaudu.


AKL-Akatemia tarjoaa koulutusta ja valmennusta
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutukset ja valmennukset kaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Tutustu koulutuksiin!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on FINASin akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit.
Tutustuu AKL-Sertifiointiin