Aski.fi - Riskienhallinnalla vastuullisuutta ja varmuutta päivittäistoimintaan

Riskit kuuluvat olennaisena osana yritystoimintaan, mutta osataanko riskejä tunnistaa, saati varautua niihin ennen kuin ne kehittyvät kriiseiksi? Apua riskienhallintaan on onneksi saatavilla. Aski-riskienhallintatyökalu on kuljetusalan helppokäyttöinen, maksuton verkkopohjainen työkalu, jonka avulla voit tunnistaa yrityksesi liiketoimintaan kohdistuvat uhkat, määrittää uhkista aiheutuvat riskit sekä laatia suunnitelmat riskien ennalta ehkäisemiseksi. Sovelluksesta saat myös dokumentin systemaattisen riskienhallinnan käytöstä. Riskienhallintaan varautuminen on osa yrityksen laadunhallintaa.

Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa oleva Maakuljetuspooli on jo vuosia tehnyt hyvää yhteistyötä kuljetusyritysten kanssa varautumisessa häiriötilanteisiin ja riskienhallintaan. Askin avulla riskienhallinta yrityksissä saadaan konkreettiselle tasolle ja juurrutetuksi palvelemaan päivittäistoimintaa. Aski-työkalu tukee myös Trafin vastuullisuusmalli-ajattelua www.trafi.fi/tieliikenne/ammattiliikenne/vastuullisuusmalli).

Rekisteröidy ja kirjaudu Askiin osoitteesta: https://www.aski.fi

askilogo_rgb-(002)AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!