Aski.fi - Riskienhallinnalla vastuullisuutta ja varmuutta päivittäistoimintaan

Riskit kuuluvat olennaisena osana yritystoimintaan, mutta osataanko riskejä tunnistaa, saati varautua niihin ennen kuin ne kehittyvät kriiseiksi? Apua riskienhallintaan on onneksi saatavilla. Aski-riskienhallintatyökalu on kuljetusalan helppokäyttöinen, maksuton verkkopohjainen työkalu, jonka avulla voit tunnistaa yrityksesi liiketoimintaan kohdistuvat uhkat, määrittää uhkista aiheutuvat riskit sekä laatia suunnitelmat riskien ennalta ehkäisemiseksi. Sovelluksesta saat myös dokumentin systemaattisen riskienhallinnan käytöstä. Riskienhallintaan varautuminen on osa yrityksen laadunhallintaa.

Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa oleva Maakuljetuspooli on jo vuosia tehnyt hyvää yhteistyötä kuljetusyritysten kanssa varautumisessa häiriötilanteisiin ja riskienhallintaan. Askin avulla riskienhallinta yrityksissä saadaan konkreettiselle tasolle ja juurrutetuksi palvelemaan päivittäistoimintaa. Aski-työkalu tukee myös Trafin vastuullisuusmalli-ajattelua www.trafi.fi/tieliikenne/ammattiliikenne/vastuullisuusmalli).

Rekisteröidy ja kirjaudu Askiin osoitteesta: https://www.aski.fi

askilogo_rgb-(002)AKL-Akatemia tarjoaa koulutusta ja valmennusta
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutukset ja valmennukset kaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Tutustu koulutuksiin!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on FINASin akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit.
Tutustuu AKL-Sertifiointiin