Sähköajoneuvot - Tietoa energiatuesta

Työ- ja elinkeinoministeriö on päätöksessään 4.12.2013 päättänyt pidentää energiatuen tukisitoumuksen voimassaoloaikaa vuoden 2017 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa että vuoden 2014 aikana hankitulle leasingajoneuvolle on mahdollista saada täydet 30% energiatuet koko 36 kuukauden ajalta. Esimerkkinä kerrottakoon että 36 kuukauden tuki tarkoittaa Nissan Leafin kohdalla noin 8 000 euroa, Mitsubishi Outlanderin kohdalla noin 9 800 euroa ja Mercedes Benz Vito E-Cellin kohdalla noin 18 000 euroa.  

Ohjeet tuen hakemiseen löytyvät alla olevasta linkistä:

http://sahkoinenliikenne.fi/energiainvestointituki/ 

Tuen piiriin hyväksyttävät ajoneuvot löytyvät oheista linkistä:

http://sahkoinenliikenne.fi/ajoneuvot/


Sähköauton ostajan ABC - tausta-aineistoa automyyjälle 

Motiva on julkaissut uuden Sähköauton ostajan ABC -oppaan, jossa on ladattavan hybridin tai täyssähköauton hankkimista harkitsevalle autoilijalle tiivistetysti tietoa sähköautoista ja niiden lataamisesta yksityisillä kiinteistöillä. Oppaasta on julkaistu myös erillinen automyyjän versio, jossa on lisäksi taustatietoa ostajan oppaan kohtiin.  

Automyyjän opas löytyy jäsensivuilta...


AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys (tunnus S044), jonka myöntämät ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit täyttävät kansainvälisen standardin vaatimukset.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!