AKL-Sertifiointi Oy

AKL_Sertifiointi_logo_Pieni_Teksti_Pysty_RGB


AKL-Sertifiointi Oy on autoalalle pätevöitynyt sertifiointilaitos.

AKL-Sertifiointi Oy on  Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys (tunnus S044), jonka myöntämät ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit täyttävät kansainvälisen standardin vaatimukset (akkreditointivaatimus SFS-EN/IEC 17021:2015). 

AKL-Sertifiointi Oy noudattaa sertifiointitoiminnassa SFS-EN ISO/IEC 17021-1:2015 periaatteita ja vaatimuksia, jotka koskevat kaikentyyppisiä johtamisjärjestelmiä auditoitavien ja sertifioivien elimien pätevyyksiä, johdonmukaisuutta ja puolueettomuutta.

AKL-Sertifiointi Oy ylläpitää toimintajärjestelmäänsä ja ohjeistustaan sekä auditoinneissaan ja sertifioinneissa toimii siten, että akkreditoidun sertifiointitoiminnan vaatimukset täyttyvät toiminnassa. Toiminnan yleiset edellytykset, osaavat resurssit ja autoalan erinomaisesti tunteva toimintaympäristö antaa hyvät lähtökohdat harjoittaa akkreditoitua johtamisjärjestelmien sertifiointitoimintaa.

Sertifiointielimenä toimiva AKL-Sertifiointi on riippumaton Autoalan Keskusliitto ry:n sateenvarjon alla toimiva vuonna 2011 perustettu yritys, jonka tehtävänä on erilaisten autoalan sertifiointipalvelujen tarjoaminen.AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!