Autokaupan tilattavat asiakirjat

Painetut lomakkeet

AKL_Palvelu_logo_Pysty_RGB
AKL-Palvelu Oy myy autokaupassa tarvittavia asiakirjoja, kuten tilaussopimus-, kauppasopimus- ja osamaksusopimuslomakkeita sekä Kun vahinko sattuu -esitteitä ja Korjausehtoja (AUNE) julisteena ja vihkosina.

AKL-Palvelu Oy räätälöi myös yrityksen logolla varustettuja paperilomakkeita.

Sähköiset lomakkeet

AKL-Palvelu Oy:llä on sopimus lomakkeiden sähköisestä tuottamisesta seuraavien ohjelmistotalojen kanssa: Alma Mediapartners Oy, CDK Global, ISQSec Oy, Kojelauta Apps Oy, Solteq Oyj, DL Software, Laihia Data Oy, NettiX Oy, Netwheels Oy sekä FuturSoft Oy. Lomakkeiden sähköisestä tuottamisesta saa tietoa suoraan näiltä ohjelmatoimittajilta.

Salasana sähköisten lomakkeiden tilaamiseen

Lomakkeita on mahdollista ladata sähköisenä versiona sivuiltamme. Lomakepalveluumme pääset tilaamalla yrityskohtaisen salasanan TÄSTÄ...


AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!