AKL-ALV-ohjelma

AKL-ALV-ohjelman logo
AKL -ALV-ohjelma on suunniteltu autoalan tarpeisiin.  Ohjelma on käytännönläheinen ja sen ohjeistus on kirjoitettu autoliikkeen toimintojen mukaisella jaotuksella. Ohjelmasta löytyy tietoa autoliikkeitä askarruttavista tilanteista esimerkiksi kotimaisen oikeuskäytännön kautta sekä havainnollistavien esimerkkien muodossa. Muun muassa käytetyn tavaran kauppaan sovellettavia arvonlisäverotuksen erityismenettelyjä esitellään monipuolisesti.

AKL-ALV –ohjelman säännöllisten päivitysten myötä käyttäjillä on aina käytössään viimeisin arvonlisäveroasioita koskeva tieto ja tuoreimmista  muutoksista saa nopeasti yleiskäsityksen asiamuutokset –listauksiin tutustumalla.

AKL -ALV- ohjelmaa tukee ja täydentää alv-asioiden puhelinpalvelu, jonka kautta ohjelman käyttäjät saavat maksuttomasti vastauksia arvonlisäverotukseen liittyviin kysymyksiinsä puhelimitse. AKL –ALV-ohjelmaa ylläpitää ja puhelinneuvontaa tarjoavat arvonlisäveroasiantuntijamme Ernst & Young Oy:stä.

Ohjelman käyttäjätunnus on yrityskohtainen ja sitä voivat käyttää kaikki yrityksen alv-asioita käsittelevät henkilöt.

Lisätietoja

Ohjelman käyttöön liittyviä lisätietoja:
Heidi Thurman-Heinonen, puh. 09-6803 2035, heidi.thurman-heinonen(a)akl.fi

Ohjelman sisältöön liittyviä lisätietoja:
Jari Ketola, puh. 0400-490 049, jari.ketola(a)akl.fi

Ohjelmasta vastaa:
Ernst & Young Oy

Hinnat

Liity ohjelman käyttäjäksi

>> Kirjaudu ohjelmaanAKL-Akatemiasta ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys, jonka myöntämät sertifioinnit täyttävät kansainväliset standardit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!