AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.


Vain jäsenille

verkkokurssikuva

AKL webinaari - Muutosturva autoalalla 25.4.2017 klo 13-14.30

Tunnetko koulutusvelvollisuuden, työterveyshuollon käyttöoikeuden ja työllistymisvapaan osana irtisanomisia? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin autoalan erittäin ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta!

Webinaarissa AKL:n työmarkkinajohtaja Juha Myllyntausta ja HRM Partners Oy:n johtaja Sebastian Lindqvist valottavat muutosturvaa käsitteleviä säännöksiä ja niiden soveltamista sekä koulutusvelvollisuuden toteuttamiseen käytettäviä käytännön koulutus- ja valmennuspalveluja. 

Webinaari on tarkoitettu vain jäsenyrityksille. Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan 21.4. mennessä tästä!


Akatemian-rollup-kuvapieni

Autoalan Opettajapäivät 27.-28.4. Turku

Reformista menestykseen ja osaamisen kehittämisen tehostamiseen!

Sinä autoalan opettaja, kouluttaja, työssä oppimisjakson työnohjaaja ja myös korjaamon tai koulun yhteyshenkilö - tule, koe ja ota oppia! Päivitä tietosi sekä osaamisesi teoriassa ja käytännössä.

Opettajapäivät on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia kollegojen kanssa. Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiö on jo vuodesta 2008 perinteisesti tukenut käynnistämiään Opettajapäiviä. 

Lue lisää ja imoittaudu mukaan tästä!


Valmennus

ryhmätyö

Ajankohtaiskatsaus huolto- ja varaosapalvelu-toiminnasta ja tes-asioista


AKL-Akatemia järjestää puolenpäivänmittaisen infotilaisuuden huolto- ja varaosatoiminnasta ja työehtosopimusasioista

Tampereella 3.5., Jyväskylässä 4.5. ja Lappeenrannassa 5.5.

Tilaisuus on erinomainen ajankohtaistietopaketti autoalan jm- ja tes-asioista ylemmille toimihenkilöille sekä esimiehille. Saamaasi tietoa voit heti hyödyntää työssäsi ja päästä tehokkaasti parempaan tulokseen. 

Tilaisuuden lopussa osallistujilla on erinomainen mahdollisuus kysyä yrityskohtaisia kysymyksiä puhujilta, Autoalan Keskusliitto ry:n tekninen johtaja Jouko Sohlbergilta ja asiamies Kari Rohkealta.

Merkitse kalenteriisi sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja ilmoittaudu heti mukaan!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä!


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.