AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.


ryhmätyö

Ajankohtaiskatsaus huolto- ja varaosapalvelu-toiminnasta ja tes-asioista


AKL-Akatemia järjestää puolenpäivänmittaisen infotilaisuuden huolto- ja varaosatoiminnasta ja työehtosopimusasioista

Tampereella 3.5., Jyväskylässä 4.5. ja Lappeenrannassa 5.5.

Tilaisuus on erinomainen ajankohtaistietopaketti autoalan jm- ja tes-asioista ylemmille toimihenkilöille sekä esimiehille. Saamaasi tietoa voit heti hyödyntää työssäsi ja päästä tehokkaasti parempaan tulokseen. 

Tilaisuuden lopussa osallistujilla on erinomainen mahdollisuus kysyä yrityskohtaisia kysymyksiä puhujilta, Autoalan Keskusliitto ry:n tekninen johtaja Jouko Sohlbergilta ja asiamies Kari Rohkealta.

Merkitse kalenteriisi sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja ilmoittaudu heti mukaan!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä!


uusi-future_on_the_road_vol

Nasta lautaan – kiihdytys kohti konkreettisia
digitaalisia palvelumalleja!

AKL-Akatemia järjesti kesällä 2016 digitalisaation asiantuntija Teemu Arinan ja tulevaisuuksien tutkija, tohtori Sam Inkisen kanssa erinomaisesti onnistuneen koulutustilaisuuden Future on the Road.

Tilaisuudelle toivottiin jatkoa.  Niinpä digitaalisiin työkalupakkeihin kerättiin uusia tehokkaita ”hohtimia” ja ”vasaroita” 8.2.2017 Vantaalla. Tilaisuudessa pureuduttiin konkreettisesti uuden teknologian  (verkkokauppa, sosiaalinen media ym.) mahdollisuuksiin.  Aiheen kiinnostavuus ja puheenvuorojen anti saivat  erinomaiset arvioinnit osallistujilta.

Tilaisuutta oli myös mahdollisuus seurata webinaarissa.

Lisätietoja: jari.ketola(a)akl.fi


Valmennus

Akatemian-rollup-kuvapieni

Suunnittele yrityksellesi oma valmennus

Muistathan, että AKL-Akatemia järjestää myös tarpeiden mukaan räätälöityä valmennusta ja konsultointia. Räätälöidyn valmennuksen avulla saat juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee työyhteisösi tai organisaatiosi tarpeita. Käytämme aina aiheen mukaan parhaita mahdollisia asiantuntijoita ja kumppaneita.

Lisätietoja: Jari Ketola,
p. 0400-490 049


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.