AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.Akatemian-rollup-kuvapieni

Onnistuneen autokaupan alv-pelisäännöt 26.10. Vaasa

Tunnistatko, milloin autoliike saa parhaat alv-hyödyt autokaupassa? Tule 26.10.2016 Vaasan Rantasipi Tropiclandiaan kuulemaan arvonlisäverotuksen parhaista käytännöistä ja tyypillisimmistä alv-karikoista autokaupassa! 

Tilaisuus sopii sekä automyynistä vastaaville että automyyjille ja -sihteereille sekä talousosaston henkilöstölle. Kouluttajana toimii Ernst & Young Oy:n arvonlisäveroasiantuntija, varatuomari Piia Ahonen.

Lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ...


AKL_Summitexpo-pieni-logo

AKL SUMMIT & Expo 

Uusia puhujajulkistuksia!

Kirurgiaan, ortopediaan ja traumatologiaan erikoistunut lääkäri Aki Hintsa seurasi 1990-luvulla lähietäisyydeltä huippujuoksija Haile Gebreselassien elämää toimiessaan lähetyslääkärinä Afrikassa. Hän ymmärsi, että menestys on hyvinvoinnin sivutuote.

Hintsa loi oivalluksensa pohjalta lääketieteeseen pohjautuvan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin filosofian, ja perusti Hintsa Performance yrityksen, jonka oppeja ja palveluja ovat sittemmin hyödyntäneet muun muassa monet F1-kuljettajat, kansainväliset huippu-urheilijat ja liike-elämän osaajat.

Tutustu muihinkin esiintyjiin ja ilmoittaudu mukaan!


AaltoEE Autoalan JOKO 675x544

Autoalan johdon ohjelma JOKO käynnistyy!

Autoalan JOKO on autoalalle räätälöity valmennusohjelma, joka lisää liikkeenjohdon päätöksenteon ja johtamisen valmiuksia sekä tarjoaa näkökulmia strategian ja muutoksen läpivientiin osallistujan omassa yrityksessä. 

Ohjelma on suunniteltu autoalan vähittäismyynti- ja maahantuontiyritysten johtohenkilöille ja avaintehtävissä toimiville sekä heidän strategisille yhteistyökumppaneilleen.

Autoalan JOKO tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden paneutua yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa strategisen johtamisen avainteemoihin ja verkostoitua muiden kokeneiden osaajien kanssa.

Ohjelma alkaa lokakuussa 2016 ja päättyy maaliskuussa 2017.

AKL-Akatemia ja Aalto EE toteuttavat ohjelman yhteistyönä.

Lisätietoja: Jari Ketola, p. 0400-490 049


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.