AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.

AKL_banneri_185x148px1 (002)

AKL Summit & EXPO 2017 -tervetuloa!

Suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma kokoaa autoalan päättäjät ja tulevaisuuden menestyjät 21.11.2017 Helsinkiin, Finlandia-taloon. 

AKL Summit & Expon ohjelma on rakennettu edelläkävijöille, jotka haluavat uudistua ja havaita ajoissa ympärillään olevat mahdollisuudet. Tarjoamme konkreettisia esimerkkejä, toimivia ideoita ja hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. 

Tämän vuoden uutuutemme on Summit Areena, joka tarjoaa tiiviitä ja tehokkaita puheenvuoroja pu­reutuen ajankohtaisten ja konkreettisten aiheiden ytimeen. 

Tule mukaan tekemään huominen jo tänään!

www.aklsummit.fi


esiintyjä

Ohjelmassa 14 upeaa puhujaa!

Suomen suurimpaan autoalan tapahtumaan on tulossa 14 mahtavaa puhujaa. Keynote-esiintyjinä ovat muun muassa yli 30 vuotta autoalaa tutkinut yhdysvaltalainen huippuanalyytikko Glenn Mercer sekä pitkän uran yrittäjänä sekä teknologiajohtajana Nokialla ja Harmanilla tehnyt Henry Tirri. Hän on toiminut myös vierailevana professorina Stanfordin ja Berkeleyn huippuyliopistoissa. Päivän päättää huikea Susie Wolff, joka on toiminut mm. Williamsin F1-tallin testikuljettajana. Vuonna 2014 hänestä tuli ensimmäinen F1-viikonlopun tapahtumassa ajanut naiskuljettaja vuosiin. 

Käy tutustumassa jo varmistuneisiin puhujiin tapahtumasivustolla ja ilmoittaudu mukaan!

Viime vuoden tapahtuma keräsi yli 700 osallistujaa.

www.aklsummit.fi 


Webinaari

Akatemian-rollup-kuvapieni

Tietosuojalainsäädäntö autoalalla - webinaari
17.10.2017 

Uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan keväällä 2018 -  valmistaudu ajoissa!

Tunnetko jo uuden tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja onko yrityksesi jo tehnyt tarvittavat toimenpiteet? 

AKL-Akatemia järjestää 17.10.2017 klo 10.00 jäsenille maksuttoman webinaarin, jossa käsitellään tietosuojalainsäädäntöä kokonaisuutena juuri autoalan kannalta. Webinaari kestää enintään kaksi tuntia. 

Verkkolähetyksen aikana voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja  asiantuntijalle, Lexia Asianajotoimisto Oy:n associate Ville Kukkoselle.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.

Lue lisää...