AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.AKL_Summitexpo-pieni-logo

AKL Summit & Expo 17.11.2016 TULEVAISUUS  - kasvua ja kannattavuutta

Autoalan Keskusliitto järjestää Helsingin Messukeskuksessa AKL Summit & Expo –vaikuttajatapahtuman torstaina 17.11. Tämä on jatkoa edellisten vuosien Autokauppa –tapahtumille. ”Ensi vuonna luvassa on vielä entistäkin mahtavampi tapahtuma!”, AKL:n koulutus- ja kehittämispäällikkö Jari Ketola lupasi viime marraskuussa. Ja hän aikoo pitää lupauksensa.

Kyseessä on merkittävin kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä.

Päivän ohjelmassa on huippupuheenvuoroja ja rinnakkaisseminaareja, sekä suomeksi että englanniksi. 

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan!

www.aklsummit.fi


akl 111469

Oletko ajatellut? Miten kuluttajakäyttäytyminen on jo muuttunut ja mitä voimme oppia toisilta toimialoilta?

Autoalallekin tulee yllättäviä kilpailijoita perinteisen toiminnan ulkopuolelta, jotka järisyttävät totuttua ja saattavat kääntää alan yritysten arvoketjut ja logiikan päälaelleen.

Autoalan vuoden tärkeimpään tapahtumaan kannattaa ilmoittautua NYT! AKL Summit & Expo 2016 puhujat meiltä ja maailmalta on valittu tarkasti ja aiheet koskettavat jokaista organisaatiota ja päätöksentekijää. 

Ole mukana ja ilmoittaudu tästä! 

Ohjelma ja puhujaesittelyt osoitteessa: www.aklsummit.fi

Osallistumismaksu AKL:n jäsenille 350 € ja muille 495 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.
 
Nähdään Messukeskuksessa 17.11. - tervetuloa!


Akatemian-rollup-kuvapieni

Suunnittele yrityksellesi oma valmennus

Muistathan, että AKL-Akatemia järjestää myös tarpeiden mukaan räätälöityä valmennusta ja konsultointia. Räätälöidyn valmennuksen avulla saat juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee työyhteisösi tai organisaatiosi tarpeita. Käytämme aina aiheen mukaan parhaita mahdollisia asiantuntijoita ja kumppaneita.

Lisätietoja: Jari Ketola,
p. 0400-490 049


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.