AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat ratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.Future-on-the-road-2

Digiseminaari sai erinomaisen vastaanoton!

"Erinomainen tilaisuus! Todella hyvät esitykset, Teemu Arina ja Sam Inkinen toimi parina aivan briljantisti. Käteen jäi pitkä lista konkreettisia tehtäviä ja kehitysideoita. Pääkoppaan jäi muhimaan valtava määrä ajatuksia, ideoita ja tiedonjanoa, joista ammentaa helposti vaikka koko loppuvuoden. Päällimmäisiksi jäivät adjektiivit: Inspiroiva, puhutteleva ja ajankohtainen".

"Kiitos hienosta tapahtumasta. Hienoa nähdä että autoalalla panostetaan vahvasti uudistumiseen!"

"Paras seminaari, jossa olen ollut... ja muutamassa olen ollut. Näitä lisää!"

8.6. järjestetty tilaisuus Future on the road- Tiekartta digitaaliseen tulevaisuuteen sai osallistujilta kokonaisuudessaan arvion 5,5 kuudesta mahdollisesta.

Kiitos kaikille osallistujille!


AKL_Summitexpo-pieni-logo

AKL SUMMIT & Expo 17.11.2016
Tulevaisuus - kasvua ja kannattavuutta

Autotuojat ry, Autoalan Keskusliitto ry (AKL) ja Messukeskus ovat sopineet autoalan supertapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa
to 17. – su 20.11.2016.

Superviikonloppu starttaa autoalan vaikuttajien AKL Summit & Expo 2016 – verkostoitumistapahtumalla torstaina. Perjantaina ovet avautuvat kansalle Auto 2016 –näyttelyn ja koeajotapahtuman merkeissä. Perjantaina ja lauantaina 18. – 19.11.2016 järjestetään lisäksi ammattilaisille Autokorjaamo –messut.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Tulossa syksyllä...

AaltoEE Autoalan JOKO 675x544

Autoalan johdon ohjelma JOKO käynnistyy syksyllä!

Autoalan JOKO on autoalalle räätälöity valmennusohjelma, joka lisää liikkeenjohdon päätöksenteon ja johtamisen valmiuksia sekä tarjoaa näkökulmia strategian ja muutoksen läpivientiin osallistujan omassa yrityksessä. 

Ohjelma on suunniteltu autoalan vähittäismyynti- ja maahantuontiyritysten johtohenkilöille ja avaintehtävissä toimiville sekä heidän strategisille yhteistyökumppaneilleen.

Autoalan JOKO tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden paneutua yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa strategisen johtamisen avainteemoihin ja verkostoitua muiden kokeneiden osaajien kanssa.

Ohjelma alkaa lokakuussa 2016 ja päättyy maaliskuussa 2017. Hae ohjelmaan 20.8.2016 mennessä!

AKL-Akatemia ja Aalto EE toteuttavat ohjelman yhteistyönä.

Lue lisää ja hae ohjelmaan TÄSTÄ!


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.