AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat ratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.Akatemian-rollup-kuvapieni

Tunnista autokaupan sudenkuopat - käytännön tieto- ja kuluttajansuojan ajankohtaispäivä13.9.

Tunnistatko asiakas- ja henkilötietojen merkityksen liiketoiminnassasi? Miten suojaat ja hyödynnät asiakastietoja sekä tiedät lakisääteiset velvoitteesi? Tunnetko oikeutesi ja velvollisuutesi autokaupassa kuluttajansuojan ja virhevastuun osalta? Tiedätkö koti- ja etämyyntiä koskevista velvoitteistasi? Näihin kaikkiin ja paljon muuhun saat vastauksen Kuluttajansuoja ja henkilötietolainsäädännön ajankohtaispäivän aikana.

Kouluttajina toimivat partner Markus Myhrberg, partner Peter Jaari ja associate Aleksi Lundén Lexia Asianajotoimisto Oy:stä sekä tekninen johtaja Jouko Sohlberg Autoalan Keskusliitosta.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä...


AKL_Summitexpo-pieni-logo

AKL SUMMIT & Expo 

Uusia puhujajulkistuksia!

Kirurgiaan, ortopediaan ja traumatologiaan erikoistunut lääkäri Aki Hintsa seurasi 1990-luvulla lähietäisyydeltä huippujuoksija Haile Gebreselassien elämää toimiessaan lähetyslääkärinä Afrikassa. Hän ymmärsi, että menestys on hyvinvoinnin sivutuote.

Hintsa loi oivalluksensa pohjalta lääketieteeseen pohjautuvan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin filosofian, ja perusti Hintsa Performance yrityksen, jonka oppeja ja palveluja ovat sittemmin hyödyntäneet muun muassa monet F1-kuljettajat, kansainväliset huippu-urheilijat ja liike-elämän osaajat.

Tutustu muihinkin esiintyjiin ja ilmoittaudu mukaan!


Tulossa syksyllä...

AaltoEE Autoalan JOKO 675x544

Autoalan johdon ohjelma JOKO käynnistyy syksyllä!

Autoalan JOKO on autoalalle räätälöity valmennusohjelma, joka lisää liikkeenjohdon päätöksenteon ja johtamisen valmiuksia sekä tarjoaa näkökulmia strategian ja muutoksen läpivientiin osallistujan omassa yrityksessä. 

Ohjelma on suunniteltu autoalan vähittäismyynti- ja maahantuontiyritysten johtohenkilöille ja avaintehtävissä toimiville sekä heidän strategisille yhteistyökumppaneilleen.

Autoalan JOKO tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden paneutua yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa strategisen johtamisen avainteemoihin ja verkostoitua muiden kokeneiden osaajien kanssa.

Ohjelma alkaa lokakuussa 2016 ja päättyy maaliskuussa 2017. Hae ohjelmaan 20.8.2016 mennessä!

AKL-Akatemia ja Aalto EE toteuttavat ohjelman yhteistyönä.

Lue lisää ja hae ohjelmaan TÄSTÄ!


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.