AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.

kuva-18-1855

Kiitos!

Kiitos AKL Summit & Expo 2017 -tapahtuman osallistujille, yhteistyökumppaneille, puhujille ja vieraille!

Suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma kokoaa autoalan päättäjät ja tulevaisuuden menestyjät  taas 23.10.2018 Helsinkiin, Finlandia-taloon.

AKL Summit & Expon ohjelma on rakennettu edelläkävijöille, jotka haluavat uudistua, inspiroitua ja oppia uutta. Tarjoamme keskustelua liiketoiminnan vastuullisuudesta, asenteen merkityksestä menestykselle ja innovatiivisuuden kannustamisesta yrityksen kehittämisessä.

Nähdään ensi vuonna AKL Summit & EXPO 2018 -tapahtumassa!


Yrityskohtainen valmennus

Akatemian-rollup-kuvapieni

Yrityskohtainen valmennus

AKL-Akatemia järjestää juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisia valmennuksia ja konsultointia. Räätälöidyn valmennuksemme avulla saat juuri sellaisen palvelukokonaisuuden, joka palvelee työyhteisösi tai organisaatiosi tarpeita. Käytämme aina aiheen mukaan parhaita mahdollisia asiantuntijoita ja kumppaneita.

Valmennuksen kesto, ajankohta ja paikka ovat yrityksen valittavissa ja sisällössä voidaan painottaa asioita, jotka ovat yritykselle ajankohtaisia.

Lue lisää...Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.

Lue lisää...