AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.future_on_the_road_vol2-tek

Nasta lautaan – kiihdytys kohti konkreettisia
digitaalisia palvelumalleja!

Autoala etsii uutta kasvua ja kannattavuutta. Tule kuuntelemaan näkemyksellisiä asiantuntijoita ja keräämään digitaaliseen työkalupakkiisi uusia tehokkaita ”hohtimia” ja ”vasaroita” 8.2.2017 Vantaalle!

AKL-Akatemia järjesti kesällä 2016 digitalisaation asiantuntija Teemu Arinan ja tulevaisuuksien tutkija, tohtori Sam Inkisen kanssa erinomaisesti onnistuneen koulutustilaisuuden Future on the Road. Tälle koulutuspäivälle toivottiin jatkoa, joten luvassa on konkreettista hands-on-näkökulmaa uuden teknologian (verkkokauppa, sosiaalinen media ym.) mahdollisuuksiin!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaanTÄSTÄ!


messut

AKL-Summit & Expo - Suuren maailman tapahtuma, joka on tullut jäädäkseen!

"Suuren maailman tapahtuma, josta jäi paljon ammennettavaa. Upeasti järjestetty ja hyvä valikoima puhujia ja aiheita! Tätä ala todellakin tarvitsee".

"Tämä on tullut jäädäkseen!"

"Tapahtuma on parantunut vuosi vuodelta. Erittäin hyvät ulkomaiset keynote-puhujat".

"Puhujat olivat hyviä eli sisältö oli kohdallaan. Joka vuosi on erittäin hyvin onnistuttu löytämään uusi lähestymistapa aiheeseen. Siitä iso krediitti ja kiitos.
Autoala tarvitsee näkemystä muualta."

"Erinomainen tapahtuma, joka kestää vertailun mihin tahansa summittiin".

Tutustu päivän esityksiin www.aklsummit.fi


Valmennus

Akatemian-rollup-kuvapieni

Suunnittele yrityksellesi oma valmennus

Muistathan, että AKL-Akatemia järjestää myös tarpeiden mukaan räätälöityä valmennusta ja konsultointia. Räätälöidyn valmennuksen avulla saat juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee työyhteisösi tai organisaatiosi tarpeita. Käytämme aina aiheen mukaan parhaita mahdollisia asiantuntijoita ja kumppaneita.

Lisätietoja: Jari Ketola,
p. 0400-490 049


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.