AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin. Tarjolla on ratkaisuja myös muille autokaupan sidosryhmille kuten automaahantuojille ja autoalan opettajille.


ryhmätyö

Ajankohtaiskatsaus huolto- ja varaosapalvelu-toiminnasta ja
tes-asioista

AKL-Akatemia järjestää puolenpäivänmittaisen infotilaisuuden huolto- ja varaosatoiminnasta ja työehtosopimusasioista

Tampereella 3.5., Jyväskylässä 4.5. ja Lappeenrannassa 5.5.

Tilaisuus on erinomainen ajankohtaistietopaketti autoalan jm- ja tes-asioista ylemmille toimihenkilöille sekä esimiehille. Saamaasi tietoa voit heti hyödyntää työssäsi ja päästä tehokkaasti parempaan tulokseen. 

Tilaisuuden lopussa osallistujilla on erinomainen mahdollisuus kysyä yrityskohtaisia kysymyksiä puhujilta, Autoalan Keskusliitto ry:n tekninen johtaja Jouko Sohlbergilta ja asiamies Kari Rohkealta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä!


3D-tuloste

3D-tulostus autoalalla 16.5.2017 Ylöjärvellä

3D-tulostuksen ratkaisut kehittyvät nopeasti. Ne tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia mm. autoalan tuotekehitykseen, valmistukseen, jälkimarkkinointiin, huoltotoimintaan ja aivan uudenlaisiin asiakaspalveluihin. Koulutuspäivä tarjoaa tuhdin tietopaketin 3D-tulostuksen perusteista sekä sovelluksista autoalalla.

Tule, koe ja näe konkreettisesti mitä 3D-tulostus on.

Koulutus on tarkoitettu vain jäsenyrityksille. Paikkoja on vain 15 osallistujalle, joten kannattaa toimia nopeasti!

Ilmoittaudu mukaan tästä!


Autokauppa-2016pp

Tietosuojalainsäädäntö ja kuluttajansuoja
7.6 Vantaa ja 5.9. Turku


Tietosuoja-asetus tulee - valmistaudu ajoissa

Miten suojaat ja hyödynnät asiakastietoja sekä tiedät lakisääteiset velvoitteesi? Miten ne vaikuttavat yrityksen toimintaan? Nyt on oikea ajankohta päivittää yrityksesi tietosuojalainsäädäntö vastaamaan vuonna 2018 voimaantulevia uusia vaatimuksia!

Kuluttajansuoja-asiat kuntoon
Tunnetko oikeutesi ja velvollisuutesi autokaupassa kuluttajansuojan ja virhevastuun osalta? Tiedätkö koti- ja etämyyntiä koskevista velvoitteistasi? Nämä ovat yrityksen toiminnassa erittäin tärkeitä osa-alueita ajatellen kannattavuutta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Verkkokoulutus

verkkokurssikuva21

Kuluttajansuoja ja virhevastuu

Tarjoamme jäsenyrityksille ja autoalan oppilaitoksille mahdollisuuden opiskella ajankohtaista ja tärkeää kuluttajansuojaa ja virhevastuuta myös verkossa. Opit kuinka toimia kustannustehokkaasti virhetilanteiden välttämiseksi ja kuinka toimit mahdollisessa virhetilanteessa palveluliike-toimintamallien mukaisesti asiakaslähtöisesti.

Asiakastilanteet pohjautuvat todellisiin Kuluttajariita-lautakunnan esimerkkeihin.