rss Uutiset

11.7.2017 10.15

Autovista: Vaihtoautomyynti heikkeni hieman kesäkuussa

Kesäkuun vaihtoautomyynti laski toukokuusta 3,2 %. Tämä on poikkeuksellista neljään edelliseen vuoteen verrattuna, joina kesäkuu on ollut myyntivauhdiltaan toukokuuta parempi. Vuoden 2017 alkuvuoden myynti on kuitenkin ollut poikkeuksellisen korkealla tasolla. Nyt tapahtuneesta pudotuksesta huolimatta kesäkuun myynti oli lähes viime vuoden tasolla ja myyntivauhti ylitti viiden vuoden keskiarvon 8,9 %:lla.

Varaston arvo pysyi edelleen vakaana ja laski kesäkuussa 0,6 % toukokuusta. Varaston arvo ylitti viime vuoden arvon 7,9 %:lla. Varaston arvon muutokset ovat olleet hyvin pieniä helmikuun jälkeen. Lue lisää...

Palaa otsikoihinMuita uutisia


AKL-Akatemia tarjoaa ratkaisuja yrityksenne koulutus- ja valmennustarpeisiin
AKL-Akatemian palveluista löydät oikeat koulutus- ja valmennusratkaisut niin autokaupan johdolle, myynnille kuin jälkimarkkinoinnillekin.
Klikkaa tästä ja tutustu tarjontaan!
AKL-Sertifiointi Oy tuntee autoalan erityispiirteet ja prosessit. Sertifiointi on osoitus yrityksen laadukkaasta toiminnasta
AKL-Sertifiointi Oy on Finas Akkreditointipalvelun akkreditoima yritys (tunnus S044), jonka myöntämät ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit täyttävät kansainvälisen standardin vaatimukset.
Siirry tästä AKL-Sertifiointi Oy:n sivuille!